Här finns några vanliga frågor och svar kring medlemskap. Är det något annat du undrar, välkommen att kontakta oss.

Kan jag dela upp betalningen av mitt medlemskap?

Ja, månadsbetalning är ett bra alternativ om man villl betala ett kommande års avgifter. Övriga fakturor kan delas upp men sista betalningsdag finns angiven på fakturan och vi är tacksamma om betalningsdatum följs.

Hur gör man med familjemedlemskap?

Vi fakturerar alla medlemmar i familjen enskilt. Detta för att ni som familj ska kunna se vilka avgifter som är aktuella för respektive person. När en familjeavgift är aktuell för er familj gör ni inbetalningen till det maxbelopp som är beskrivet under avgifter, och noterar ert namn på inbetalningen t.ex. ”familjeavgift Pia Svensson”. Vi vill gärna att ni även skickar ett mejl till info@moragk.se så att vi kan vara uppmärksamma på detta.

Vad händer om jag blir sjuk/skadad under säsongen efter jag betalat avgifterna?

Meddela oss om du inte har möjlighet att spela, så finns det möjlighet att återfå spelavgiften för aktuell säsong. Medlemsavgiften är det inte möjligt att återfå enligt rådande styrelsebeslut.

Hur gör jag för att byta medlemskapsform, från t.ex. vardagsmedlem till fullvärdig?

Meddela kansliet så ändrar vi uppgifterna i Golfens IT-system, och rättar till avgiftsunderlaget.

Det står fel t.ex belopp/medlemsform på min faktura, vad gör jag?

Mejla fakturanummer och vad som är fel, så skickar vi en ny.

Jag månadssparar, hur regleras fakturan mot det som jag redan betalat in?

Under december skickar vi ut en sammanställning på det till dags datum inbetalade beloppet, och vad som eventuellt återstår av kvarvarande avgift.

Kan jag betala mitt medlemskap eller faktura med kort i kansliet?

Under säsong går det bra att betala medlemskap, spelavgifter i kansliet. Har du fått en faktura ber vi dig i första hand att betala via bankgiro/postgiro. Det underlättar administrativt för kansliet.

Klubbens IBAN SE79 8000 0816 6196 4792 8473  BIC  SWEDSESS för utomlandsbetalning

Övriga frågor

Har du någon annan fråga mejla gärna oss på info@moragk.se så blir det fler frågor som får svar här.