Du och Ditt företag kanske vill ha en företagsdag på Mora golfklubb under säsongen. Vi kan erbjuda företagsdag med golfspel, lunch samt andra aktiviteter som träning/utbildning för Ert företag. Ni kanske vill lära er en del av den här ädla sporten som alla talar om. Slå ett slag för golfen Du med!

Boka in en dag hos oss, vi ordnar en tävling inkl lunch för deltagarna. Pris från 350 kr/person. Eventuella priser står företaget för. Är ert företag sponsor spelar de som är anslutna direkt till företaget gratis. Ni står endast för förtäring-priskostnader.

Är ni inte sponsorer? Gå in under Samarbetspartners » Sponsorpaket för att hitta kanske ett sponsoralternativ som gynnar både ert företag och Mora Golfklubb. Ni vet kanske inte att Mora Golfklubb är en av Mora kommuns största föreningar vad gäller betalande medlemmar.