Välkommen som vår samarbetspartner! Vi skräddarsyr paket för företag som vill synas i golfsammanhang. Ett bra samarbete baseras på flexibla lösningar som är till nytta för båda parter.

Paket

Som sponsor kan du välja ett av våra paket:

Skyltsponsring

• Bronspaket, från 5 000 kr
  • Silverpaket, från 10 000 kr
  • Guldpaket, från 15 000 kr

Hålsponsring

• från 12 500 kr

Tävlingssponsring

• Mindre tävling från 4 000 kr
  • Moraveckan från 17 500 kr

Hålsponsring

Ditt företag profileras på ett golfhål och får även en reklamskylt vid vår informationstavla. Ni får en logotype på klubbens hemsida och inbjudan till vår sponsorgolf. Dessutom får ni utnyttja en företagsdag med PRO, greenfeebiljetter, lunchbiljetter varuexponering och mycket mer.

Skyltsponsor

Vill Ditt företag synas? Vi har paketpriser från 5000-15 000 kr. Ditt företag profileras vid klubbhusområdet, och förutom att synas får Ditt företag greenfeebiljetter, exponering på hemsidan samt inbjudan till sponsorgolf med mera. Skyltkostnad tillkommer.

Tävlingssponsor

Här stöder du klubben med priser. Ditt företagsnamn profileras i tävlingsprogram, anslagstavlor och på hemsidan. Ditt företag står för prisbord och eventuella bjudningar eller arrangemang i samband med tävlingen.

Tävlingen skall vara öppen för såväl medlemmar som gäster och prisbordets värde skall minst vara 4 000 kr. Vill man vara med som tävlingssponsor under Moraveckan skall prisbordet vara värt minst 17 500 kr. Här kommer ett tillägg på 1500 kr för kostnader marknadsföring, funktionärskostnader etc.
Tävlingskommittén ordnar tävlingsledare och funktionärer under tävlingsdagen.

Kontakta TK eller kansliet för mer information!

Kontakta oss så syr vi ihop det perfekta paketet för just ditt företag!

Här hittar ni mer information om våra sponsorpaket:

Folder sponsorpaket 2020