Välkommen som vår samarbetspartner! Vi skräddarsyr paket för företag som vill synas i golfsammanhang. Ett bra samarbete baseras på flexibla lösningar som är till nytta för båda parter.

Paket

Som sponsor kan du välja ett av våra paket:

• Bronspaket, från 12 500 kr
  • Silverpaket, från 17 500 kr
  • Guldpaket, från 20 000 kr

Exempel på vad som kan ingå i paketen:

• Hålsponsring – företaget sponsrar ett golfhål
  • Företaget profileras på ett golfhål
  • Vid utslagsplats (tee)
  • Skylt vid informationstavla
  • Logotype på klubbens hemsida
  • Inbjudan till sponsorlunch med golf
  • Utnyttjande av en företagsdag utan kostnad

Dessutom greenfeebiljetter, helgkurser, spel med pro på banan, företagsgolf, varuexponering och mycket mer. Kontakta oss så syr vi ihop det perfekta paketet för just ditt företag!

Skyltsponsor

Vill Ditt företag synas? Vi har paketpriser från 1980-10000 kr. Ditt företag profileras vid klubbhusområdet, och förutom att synas får Ditt företag greenfeebiljetter, exponering på hemsidan samt inbjudan till sponsorgolf med mera. Skyltkostnad tillkommer.

Tävlingssponsor

Här stöder du klubben med priser. Ditt företagsnamn profileras i tävlingsprogram, anslagstavlor och på hemsidan. Ditt företag står för prisbord och eventuella bjudningar eller arrangemang i samband med tävlingen.

Tävlingen skall vara öppen för såväl medlemmar som gäster och prisbordets värde skall minst vara 4 000 kr. Vill man vara med som tävlingssponsor under Moraveckan skall prisbordet vara värt minst 17 500 kr. Här kommer ett tillägg på 2500 kr för kostnader marknadsföring, funktionärskostnader etc.
Tävlingskommittén ordnar tävlingsledare och funktionärer under tävlingsdagen.

Kontakta TK eller kansliet för mer information!