Varmt välkommen till Mora GK som gäst!

Greenfee år 2017

Normal greenfee Dalagreenfee* 9 hål
  Vardag Helg Vardag Helg
Senior 400kr 400kr 300kr 300kr 200kr
Junior 160kr 160kr 120kr 120kr 100kr

*För att kunna utnyttja vår Dalagreenfee måste Du vara fullvärdig medlem i en Dalaklubb.

Vid tävlingar gäller en särskild tävlingsgreenfee, kontakta Kansliet.

Vagnar finns att hyra 40 kr (trehjuling), Golfbil 400 kr (18 hål) (med läkarintyg 200 kr)

Vi har NU SWISH på klubben 1236836068

Bo hos oss

I direkt anslutning till vår vackra bana med utsikt över Dalälven och klubbområdet har vi egna ställplatser för husvagnar och husbilar varav några med eluttag.

Ett visst antal av våra ställplatser är förbokningsbara. Ring 0250-59 29 91 eller maila info@moragk.se

Samarbetspartner boende

Önskar Ni annat boende, kontakta våra samarbetspartners som listas nedan.
Mora GK har avtal med följande hotell:

Mat

Mora GKs restaurang, Wasa Golfkrog som ligger i direkt anslutning till klubbhus och rangen serverar dagens rätt och har även en á la carte meny. Restaurangen kan vid önskemål ta emot större sällskap, kontakta Restaurangen för mer information, tel 0250-59 29 92. Kolla även in vår facebook.

Greenfee för medlemmars gäster

Gäst till medlem i Mora GK betalar Dalagreenfee. Gäller en gäst per medlem.

Vägbeskrivning

Från Mora centrum, riksväg 70 mot Älvdalen, höger direkt efter Badstubacksbron (skylt Mora GK). Efter ca: 1 km kommer du fram till klubbhusområdet.

Länkar till karta:

Brygga

Dalaklubbar

Vi vill också passa på att rekommendera de andra golfklubbarna Dalarna har att erbjuda. Är du medlem i någon av dessa får du dessutom upp till 100 kr rabatt på greenfee, som du kan se i tabellen ovan.