Varmt välkommen till Mora GK som gäst!

Greenfee år 2018

Normal greenfee Dalagreenfee* 9 hål
  Vardag Helg Vardag Helg
Senior 400kr 400kr 300kr 300kr 200kr
Junior 160kr 160kr 120kr 120kr 100kr

*För att kunna utnyttja vår Dalagreenfee måste du vara fullvärdig medlem i en Dalaklubb.
Vid tävlingar gäller en särskild tävlingsgreenfee, kontakta Kansliet.

Vagnar finns att hyra, 40 kr (trehjuling).
Även golfbilar finns för uthyrning, 400 kr (med läkarintyg 250 kr).

SWISH

Greenfee (18 håls banan samt Footgolf) 1236836068
Startavgift tävlingar 1235147277
Notera tävlingsdag samt visa upp kvitto

Bo hos oss

I direkt anslutning till vår vackra bana med utsikt över Dalälven och klubbområdet har vi egna ställplatser för husvagnar och husbilar varav några med eluttag.
”Först till kvarn” gäller för våra ställplatser. Klubben har totalt 16st, varav 12 st vid älvkanten.

Pris/dag (natt) 150 kr för greenfeegäster. Övriga 300 kr

Samarbetspartner boende

Önskar ni annat boende? Kontakta våra samarbetspartners nedan.

Mat

Mora GKs restaurang, Wasa Golfkrog ligger i direkt anslutning till klubbhus och rangen. De serverar dagens rätt och har även en á la carte meny. Restaurangen kan vid önskemål ta emot större sällskap, kontakta Restaurangen för mer information, tel 0250-59 29 92.

Kolla även in vår facebook.

Greenfee för medlemmars gäster

Gäst till medlem i Mora GK betalar Dalagreenfee. Gäller en gäst per medlem.

Vägbeskrivning

Från Mora centrum, kör riksväg 70 mot Älvdalen. Ta till höger direkt efter Badstubacksbron (skylt Mora GK). Efter ca: 1 km kommer du fram till klubbhusområdet.

Länkar till karta:

Brygga

Dalaklubbar

Vi vill också passa på att rekommendera vad de andra golfklubbarna Dalarna har att erbjuda. Är du medlem i någon av dessa får du dessutom upp till 100 kr rabatt på greenfee, som du kan se i tabellen ovan.