Pro Tony Haugen Foto: Sara Eidevald

Pro Tony Haugen
Foto: Sara Eidevald

Motionärer och tävlingsgolfare, medlemmar och gäster
– min ambition är att alla ska
trivas och ges möjlighet att utveckla sitt golfspel.

Jag erbjuder barn, ungdomar och elitsatsande spelare en nivåanpassad idrottsverksamhet i en social och glädjefylld miljö och brinner för att utveckla människor socialt, fysiskt och mentalt genom idrotten golf. Oavsett om man är nybörjare, medelgolfare eller elitspelare är min strävan att alla ska ges möjlighet att förbättra sitt golfspel och därmed få mycket roligare på golfbanan!

Nybörjarkurser för alla!
Grundkursen omfattar alla praktiska moment samt enklare regler och golfvett. Du lär dig golfens grundslag såsom putt-, chip-, pitch- och bunkerteknik samt den fulla svingen. Vi tränar på att hålla speltempo, föra scorekort och inte minst ger dig en bra möjlighet att få förståelse för spelet.

Juniorträningar
Forskning har bevisat att man kan främja lärandet genom glädje! När du har kul i din valda idrott växer motivationen och du sprider automatiskt inspiration till din omgivning. För dig som junior fokuserar vi på att ha kul tillsammans med andra, samtidigt som utveckling i golfspelet är i centrum – kontakta gärna juniorkommittén för mer info!

Privatlektioner – träna individuellt eller tillsammans med en kompis
Privatlektioner riktar sig till alla golfare oavsett spelnivå. Vi rekommenderar dig/er som inte tidigare tagit golflektion att boka in en 50 eller 25 minuters lektion där vi kan börja med en genomgång och en analys av dina/era förutsättningar och mål och därefter lägga upp en träningsplan.

Spellektioner
Här förflyttar vi instruktionen ut på golfbanan så att helheten i ditt/ert spel kan analyseras.

Gruppträningar – ett socialt, roligt och bekvämt sätt att bli en bättre golfspelare!
”Ju mer vi är tillsammans” kanske är ett slitet uttryck, men faktum är att det ligger mycket i det!
Vi människor är sociala varelser och vill gärna umgås och hitta gemensamma anknytningspunkter.
För seniorer med mycket tid i händerna erbjuder jag temakurser, ”clinics” samt gruppträningar för både herr och dam. Även drop -in träningar och medlemsträning såklart! Håll utkik här på webben för tid och stund.

Shopen på Mora GK
Med ett bra utbud av golfrelaterade produkter finns möjlighet för gäster, motionärer och medlemmar att ytterligare få en känsla för golf som livsstil och vad idrotten erbjuder i form av motion, socialt och psykologiskt välbefinnande. Välkomna in!

Tony Haugen
PGA Sweden Club professionell