Projektanställning på Mora GK….

Vill du vara den som utvecklar Mora Golfklubb?

Golfklubben i Mora vill vara en välkomnande klubb, där både våra medlemmar och gäster ska ha en bra upplevelse. Vår bana, med sitt natursköna läge vid älven, ger utmaningar för alla. Ett besök hos oss ska mötas av ett gott värdskap med bra kompetens och hög tillgänglighet.

För att bli den mest efterfrågade banan i Siljansregionen söker vi dig som är intresserad av att fortsätta arbetet med att utveckla Mora GK. Vi vill ha dig som är ambitiös och engagerad. Med ditt positiva förhållningssätt samarbetar du med banpersonal, klubbens kommittéer och vår PRO för att nå klubbens mål och visioner inför framtiden.

Den nya medarbetaren hos oss får en ledande och samordnande roll. Medlemsvård är en viktig arbetsuppgift, liksom våra samarbetspartners. Du kommer att vara klubbens ansikte utåt. Vi vill att du ska arbeta för att marknadsföra golfen i Mora. Golf Runt Siljan och Moraveckan är betydelsefulla aktiviteter i arbetet. Du ska också medverka till att vi får fler juniorer som spelar och tävlar. Styrelsen har personal- och ekonomiskt ansvar. Uppdraget kan leda till en tillsvidareanställning med utökat ansvarsområde.

Det är viktigt att du har erfarenhet från föreningsarbete och ledarskap. Golfintresset är självklart. Vi tänker oss att du har utbildning på minst gymnasienivå. Det är en fördel med erfarenhet av företagsekonomi eller annat som arbetsgivaren bedömer lämpligt för uppdraget. Personlig lämplighet är avgörande för uppdraget.

Anställningen är från 1 mars och pågår fram till och med september. Därefter utvärderar klubben säsongens arbete och tar ställning till fortsättningen. Vi har arbete för en heltid men kan också avgränsas till en deltid.

Skicka din ansökan genom ett personligt brev och CV till lars.axelsson.3857@gmail.com. Ange gärna löneanspråk. Sista ansökningsdag är 27 januari.

Har du frågor kontakta

Lars Axelsson, ordförande 070-333 51 80