NY BANCHEF PÅ MORA GK

Robin Vedin

Banchef

Hej medlemmar i Mora GK!

Som er nye banchef så är jag ett okänt ansikte för de flesta av er, Robin Vedin heter jag och är 29år. Jag är uppväxt i Höga Kusten i en liten by som heter Nordingrå. Sen några år tillbaka så bor jag i Leksand med min fru, våran son och hund.

I grunden är jag utbildad elektriker och jobbade som det under ett par år innan jag helt sadlade om till grönyteyrket 2019. Under dom senaste tre åren har jag jobbat som Headgreenkeeper. Utbildning inom golfen har jag gått GUB (grundutbildningen) och kommer med hjälp av Mora Gk att förhoppningsvis få en plats till höstens VUB (vidareutbildning) som SGF anordnar. På fritiden spelar jag såklart golf (hcp3,8), snickra på huset och spenderar mycket tid med familjen.

Jag satte min fot på Mora Gk för första gången i höstas (2021) och föll genast för anläggningen. Banan är en fantastik skogsbana som ligger väldigt vackert längds Dalälven.

Än så länge känner jag inte till så mycket om Mora och Mora Gk, men det ska bli väldigt roligt att lära känna såväl medlemmar som klubbkulturen här!

Vi ses på banan!

// Robin Vedin