INFORMATION COVID-19

Vi är mitt uppe i en pandemi vi sent kommer att glömma, coronaviruset träffar oss alla direkt eller indirekt.
Vi hjälps alla åt så gott vi kan och tänker på att tvätta händerna noga och ofta, hålla avstånd och stanna hemma vid symtom.
Vi ber er att följa våra restriktioner på klubben, när vi drar igång säsongen finns tillfälliga lokala regler att följa samt får max 2 personer vistas på kansliet samtidigt. Detta för alls säkerhet och hälsa.

2020 blir inget vanligt år för någon del av samhället. Hur det till slut utvecklas med fler eller färre medlemmar i Golfsverige och mer eller mindre spel vet ingen.

Stopp för tävlingsverksamhet

Sedan den 3 april, med förtydligande den 17 april, har SGF beslutat följande:

Inga förbundstävlingar till och med 30 juni 2020

Förbundstävlingar där SGF eller GDF är ansvarig golforganisation ska inte arrangeras under tiden 30 mars – 30 juni 2020. För tiden därefter gäller att SGF och GDF ska fatta nytt beslut senast en månad innan tävlingen är planerad att genomföras.

Rekommendation att skjuta upp all tävlingsverksamhet i Golfsverige

SGF:s skarpa rekommendation till GDF och golfklubbarna är att folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens (FHM) allmänna råd att tills vidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Rekommendationen träder i kraft måndag 6 april.

Mycket information ang. tävlings och sällskapsspel och även myndigheternas rekommendationer.
Vi följer hela tiden uppdateringar och restriktioner, vi är måna om er och vår egen hälsa.
Ta detta på allvar och ta hand om er och varandra.

För mer info läs vidare på Golf.se