NY KLUBBCHEF PÅ MORA GK

Jenny Fernström Liljeblad

Klubbchef

Hej,

Det är jag som har fått tjänsten att vara Klubbchef för Mora Golfklubb.
Många av er känner mig sedan länge. 2004 och 2009 jobbade jag som kanslist på klubben tillsammans med Kenneth. Sedan den tiden har Mora GK alltid legat mig varmt om hjärtat, så jag ser så fram emot att få jobba på klubben igen!

För er som inte är bekant med mig, så är mitt namn Jenny Fernström Liljeblad. Jag är 47 år, uppvuxen i Nusnäs och har en sambo, en dotter och två vuxna bonusbarn.
De senaste 12 åren har jag jobbat som ekonomichef på Moramast AB. I grunden har jag en högskoleutbildning inom ekonomi och marknadsföring.
På min fritid så spelar jag gärna golf (hcp 23,8), dansar linedance (som jag även håller kurser i), åker motorcykel, odlar i mitt växthus och umgås med familjen.

Mora GK har ett fantastiskt läge, en fin bana och engagerade medlemmar. Nu ser jag fram emot att åter få sätta mig in i alla delar av verksamheten så jag kan stötta personalen, kommittéerna och styrelsen, samt finnas där för alla Er medlemmar.

2013 blev Mora GK utsedd i Golfhäftet till Sveriges bästa golfklubb – och dit tycker jag att vi ska komma igen! Med det vackra läget vi har vid Österdalälven, våra engagerade medlemmar och drivna kommittéer så har vi alla möjligheter!

Jag ser fram emot att få träffa Er på banan i sommar!