Mora GK söker Banchef

Publicerat: 2024-02-11 12:00 - Skrivet av Jenny Liljeblad

Vill Du bli en del i vårt team? Vi söker en ny banchef.

Mora GK söker Banchef/Greenkeeper till säsong 2024

Vi söker en driven och engagerad Banchef, som vill leda den fortsatta utvecklingen med vår fina bana. Du bör ha en gedigen erfarenhet och kunskap om grönyteskötsel. Vi har rankats bland de top 10 skogsbanor i Sverige som Du måste spela och vi har även under 2023 påbörjat projekt enligt SGFs ”Bättre spelupplevelse”.

Dina arbetsuppgifter:

·        Tillsammans med ledning & bankommitté driva den fortsatta utvecklingen av vår golfanläggning

·        Vara arbetsledare och ansvarig för banpersonal

·        Ansvara för banans skötsel och upprätthålla hög kvalitet.

·        Ansvara för skötsel & underhåll av maskinpark, bevattning och tillhörande utrustning

·        Delta i klubbens arbetsmiljöarbete tillsammans med klubbchef

Vi söker dig som:

·        Vill leverera en bana i bästa skick och vet vad som krävs för att sköta en golfbana med hög kvalitet.

·        Vi ser gärna att du har relevant utbildning (GUB, VUB & HGU) eller likvärdig utbildning

·        Behörighetstillstånd för användning av växtskyddsmedel

·        Är tekniskt/mekaniskt kunnig

·        Erfarenhet av att leda team så att alla drar åt samma håll.

·        Har god samarbetsförmåga & har en positiv inställning

·        B-körkort

·        Spelar golf/förståelse för golfspelet

Vi vill skapa ett team där var och en tar ett eget ansvar för vår gemensamma utveckling. 2025 väntar SM i Dalarna och till dess så vill vi utveckla både banan, klubben & värdskapet.

Tjänsten är en heltidsanställning. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.

Låter detta intressant?  Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev om varför Du skulle vilja vara en del i vårt team.

Sista ansökan:

31 mars 2024. Intervjuer och möten sker löpande under processen.

Lön:

Enligt överenskommelse

Kontaktperson:
Klubbchef Jenny Liljeblad     E-post:
jenny.liljeblad@moragk.se   Tel: 070-890 08 53