Senaste nytt från Mora GK
Senast uppdaterat 2022-08-30

Nytt greenfee-samarbete med Säters Golfklubb

Mora GK & Säters GK har nu påbörjat ett samarbete som ger fullständig medlem chansen att spela 1 varv fritt på respektive bana.
(Gäller dock inte i utbyte mot tävlingsgreenfee).

Laddstolpe på plats!

Nu har vi fått vår första laddstolpe på besöksparkeringen. En stolpe, två laddplatser!

Nu kan Du ladda bilen medan du äter en lunch eller går en runda på banan.

Rangen öppen!

Paketlista Rangen

Rangen är nu öppen för säsongen 2022.

Rangemaskinen är igång och betalkort eller rangekort gäller.

Behöver du fylla på ditt rangekort går det jättebra att komma in till oss på kansliet/shopen.

Vi är på plats i april mellan 9-16:30.

Nytt pris på rangen:

Betalning med rangekort (20:-) -> 30:-

Betalning med betalkort (25:- ) -> 35:-

Antal bollar per uttag (30) -> 36

pga att vi kommer att göra en satsning på att utveckla rangeområdet.

Erik förlänger med Mora GK

Hej!

Erik här, Dem flesta av er känner troligtvis igen mig vid det här laget men om inte så har jag huvudrollen som Pro/Tränare här på klubben.
Jag har nu skrivit på 1år till för Mora GK och ser verkligen fram emot säsongen 2022 tillsammans med er.

Jag kommer att börja ute på klubben fr.o.m. 1 Mars och då kommer också möjligheten till att börja kickstarta säsongen med lektioner i studion finnas möjlig.

Nybörjarkurser, Fortsättningskurser, Gruppträningar, Utvecklingskurser & lektionspaket kommer att presenteras på hemsidan lite närmare säsongens start och då kommer ni också kunna boka och säkra er plats för gruppträningarna som fylls fort.

Nyhet för i år på utrustningssidan är att även Taylormade’s sortiment kommer att finnas tillgängligt. För utprovning av ”Custom fitting” så har vi nu alltså både Callaway & Taylormade i studion.

Håll utkik på hemsidan för uppdateringar kring säsongens träningsmöjligheter. Ni hittar dessa under huvudkategorin PRO & SHOP.

Ha en fortsatt bra vinter/vår och håll er friska & pigga så ses vi inom kort.
Mvh Erik Olsson

Ny banchef till Mora GK

Hej medlemmar i Mora GK!

Som er nye banchef så är jag ett okänt ansikte för de flesta av er, Robin Vedin heter jag och är 29år. Jag är uppväxt i Höga Kusten i en liten by som heter Nordingrå. Sen några år tillbaka så bor jag i Leksand med min fru, våran son och hund.

I grunden är jag utbildad elektriker och jobbade som det under ett par år innan jag helt sadlade om till grönyteyrket 2019. Under dom senaste tre åren har jag jobbat som Headgreenkeeper. Utbildning inom golfen har jag gått GUB (grundutbildningen) och kommer med hjälp av Mora Gk att förhoppningsvis få en plats till höstens VUB (vidareutbildning) som SGF anordnar.

På fritiden spelar jag såklart golf (hcp3,8), snickra på huset och spenderar mycket tid med familjen.

Jag satte min fot på Mora Gk för första gången i höstas (2021) och föll genast för anläggningen. Banan är en fantastik skogsbana som ligger väldigt vackert längds Dalälven.

Än så länge känner jag inte till så mycket om Mora och Mora Gk, men det ska bli väldigt roligt att lära känna såväl medlemmar som klubbkulturen här!

Vi ses på banan!

// Robin Vedin

Ny krögare till golfrestaurangen

Vi vill vara en naturlig och trevlig mötesplats för klubbens medlemmar och gäster!
Vi ser samarbetet med klubben som otroligt viktig, där vi tillsammans skapar förutsättningarna för ett trivsamt tillhåll för Moras golfare med bekanta. Möjligheterna ligger i samarbetet och att kunna erbjuda generösa öppettider, utifrån vilka aktiviteter som står i almanackan. Vi tänker så klart servera god husmanskost till rimliga priser under luncherna och en lämplig a la carte-meny kvällstid. Vem vet, det kanske blir liveunderhållning vissa kvällar i sommar…

Välkommen att besöka oss i sommar!

Hälsar Micke ”Godis” Alfredsson och gänget

Ny klubbchef till Mora GK

Hej!

Det är jag som har fått tjänsten att vara Klubbchef för Mora Golfklubb.
Många av er känner mig sedan länge. 2004 och 2009 jobbade jag som kanslist på klubben tillsammans med Kenneth. Sedan den tiden har Mora GK alltid legat mig varmt om hjärtat, så jag ser så fram emot att få jobba på klubben igen!

För er som inte är bekant med mig, så är mitt namn Jenny Fernström Liljeblad. Jag är 47 år, uppvuxen i Nusnäs och har en sambo, en dotter och två vuxna bonusbarn.
De senaste 12 åren har jag jobbat som ekonomichef på Moramast AB. I grunden har jag en högskoleutbildning inom ekonomi och marknadsföring.
På min fritid så spelar jag gärna golf (hcp 23,8), dansar linedance (som jag även håller kurser i), åker motorcykel, odlar i mitt växthus och umgås med familjen.

Mora GK har ett fantastiskt läge, en fin bana och engagerade medlemmar. Nu ser jag fram emot att åter få sätta mig in i alla delar av verksamheten så jag kan stötta personalen, kommittéerna och styrelsen, samt finnas där för alla Er medlemmar.

2013 blev Mora GK utsedd i Golfhäftet till Sveriges bästa golfklubb – och dit tycker jag att vi ska komma igen! Med det vackra läget vi har vid Österdalälven, våra engagerade medlemmar och drivna kommittéer så har vi alla möjligheter!

Jag ser fram emot att få träffa Er på banan i sommar!