SENASTE NYTT FRÅN MORA GK
Senast uppdaterat 210113

– Kansliet är öppet tisdag-torsdag mellan klockan 9-15 från och med vecka 3.  Vi finns för er på mail och telefon under alla vardagar mellan 9-17. 

På grund av covid-19 ber vi er att ta kontakt via telefon och mail i den mån det går. Annars är vi välkomna att besöka oss på plats under våra öppettider. 

Just nu pågår en stor ombyggnation av vårat kansli och vi ser fram emot att slå upp dörrarna till ett nytt kansli med en helt ny shop säsong 2021. Mer information om öppning kommer närmare.

– Banan är stängd för säsongen, ni är välkomna tillbaka för spel nästa säsong.
För er som vill spela golf hela vintern så kan ni nu spela golf i vår studio med simulator. Mer information hittar ni under fliken – vinterstudion. Där finns all information om priser och hur ni bokar. Har ni frågor ang. detta kontaktar ni oss.

– Restaurangen är stängd sedan måndag 7/12 och öppnar åter för lunch så fort den rådande situationen lugnat ner sig. Allt för allas säkerhet och hälsa.

Nu hoppas vi att pandemin får ett slut och att vi kan blicka fram emot en ny spännande säsong.

Vi kan alla hjälpas åt, så nu tar vi alla ansvar och följer restriktionerna. Så ses vi snart.
Tills dess, ta hand om er och varandra.

Nyhetsbrev 2 januari 2021

ÅRET 2020

OCH EN FÖRSTA BLICK PÅ 2021.

Vi vill börja med att tacka er för ett fantastiskt år 2020 och önska er ett riktigt gott nytt år och god fortsättning på det nya året!

Vi har haft en fantastisk golfsäsong på Mora Golfklubb trots den rådande situation vi varit i. Vi var oroliga inför säsongen om hur det skulle komma att bli, kommer vi att kunna spela golf i år?

Det kunde vi, vi som förmodligen alla andra golfklubbar runt om i landet har haft ett tryck på banan som aldrig förr, många greenfeegäster och många som valt att starta sin golfkarriär hos oss i år. Oro fanns också över hur vi skulle kunna genomföra planerade tävingar och hur vi skulle kunna minska riskerna för smittspridning på bästa möjliga sätt. Tävlingarna kom igång, om en lite senare än planerat, men vi kunde arrangera nästan alla tävlingar som planerat, dock med en hel del restriktioner. Stort tack till tävlingskommittén som arbetet och lagt ner mycket tid och fått detta genomförbart.

Vi har haft en bana i år med fantastiska greener. Banpersonal som slitit hårt under hela säsongen för att få en fin och samtidigt utmanande bana. Ett arbete som de kommer att fortsätta med till kommande säsong, med målet att fortsätta utveckla och förbättra. Vi ser med glädje fram emot vad som komma skall. Tack till banpersonalen för ett strålande jobb.

Peter Engström tog över restaurangen inför säsongen och gjorde det med bravur, fantastiskt god mat varje dag och alltid ett trevligt bemötande mot allt och alla. Vi är otroligt glada och stolta över att Peter jobbar kvar i köket även nästa säsong. Tack för det Peter.

Moraveckan kunde genomföras trots pandemin, med vissa restriktioner så genomfördes veckan med rekordmånga deltagare. Tack till alla deltagare och inte minst till våra sponsorer under veckan. Som levererade fina priser varje dag trots att prisutdelningarna inte kunde genomföras som tänkt.

Tack till alla medlemmar, personal, funktionärer, samarbetspartners, kommitteer och alla som hjälpt oss på ett eller annat sätt under säsongen, utan er hade säsongen inte kunnat genomföras och blivit så bra som den blev. Så stort tack till er alla. 

 

Nästa säsong.

Inför nästa säsong finns en hel del nyheter och förändringar.

Kenneth Granath som jobbat i över 30 år på klubben tackar för sig och går i pension.

Sara arbetar vidare som kansliansvarig även nästa säsong och Erik fortsätter som PRO på klubben. Morgan fortsätter som banchef och Jocke jobbar vidare på banan.

Till nästa säsong öppnar vi vår egen golfshop, vi vill tacka John Sport för åren som de har drivit shopen åt oss på klubben.

Just nu pågår en renovering/ombyggnation av kansli/reception. Vi ser fram emot att slå upp dörrarna inför kommande säsong.

På banan fortsätter som tidigare nämnt arbetet för att utveckla och förbättra banan ytterligare och många spännande projekt är säkert redan på gång. Ett av stegen till en bana i toppskick är nya slipar. Tack vara dem kommer personalen på banan kunna klippa ett välmående gräs som inte går av och slits. Vilket gör att de kan förbättra klippningen oerhört från tee till green.

Till kommande säsong har vi flera spännande tävlingar på ingång och just nu arbetas det för fullt med schemaläggning av tävlingarna.

Vi är också i full gång med att planera och fastslå datum för nybörjarkurser, fortsättningskurser med mera. Alla datum släpper vi så fort det är spikade och klara.

En annan nyhet som är aktuell just nu är vår vinterstudio men ny simulator. Där kan ni träna och spela golf hela vintern. Hur fantastiskt är inte det? 

Information om hur ni bokar tider finns på hemsidan.

Just nu pågår även ett byte av faktureringsprogram på klubben, vilket tyvärr försenat utskicken av fakturorna för kommande säsong. Fakturorna skickas ut till er inom kort, håll till godo.

Från och med nu kommer alla nyhetsbrev att läggas upp på hemsidan under fliken ”senaste nytt på Mora GK” som ni hittar under nyheter. Där kommer ni även att hitta allt nytt och viktigt som vi vill dela med oss av till er. Så är ni intresserade av att se vad som händer och sker på klubben, håll ett öga på hemsidan och självklart på våra sociala medier som ni har direktlänkar till längst ner i detta nyhetsbrev.

Sist vill vi påminna er som vill närvara på årsmötet som sker i digital form via ZOOM torsdagen den 21 januari klockan 18.00.

Testomgång sker söndagen den 17 januari klockan 18.00 och er anmälan till mötet sker via info@moragk.se senast den 9 januari. I anmälan är det viktigt att ni meddelar om ni kan närvara på testomgången också och vi ser gärna att alla blir med på testomgången. Detta för att vi då ska se så allting fungerar och för att ni ska komma in i mötet och kunna närvara utan problem.

Välkomna att anmäla er nu.

Senaste nytt

Ställplatser & Stugor

Vi har totalt 16st ställplatser för er som kommer med husvagn eller husbil, platserna ligger med vacker utsikt mot öster-dalälven….

Information om covid-19

Mycket information ang. tävlings och sällskapsspel och även myndigheternas rekommendationer. Vi följer hela tiden uppdateringar och restriktioner….

Demodagar 2020

Har du rätt utrustning eller går i tankarna på att köpa nya klubbor? Nu har du möjligheten att göra en custom fitting med ett av dem ledande märkena i branchen….

Golfhäftet

Nu kan du på ett enkelt sätt boka och handla ditt golfhäfte på Mora GK utan att hämta det hos oss på kansliet.
Det ända du behöver göra är….