Vinterstudion.

Här bokar du tid för spel i vår studio med simulator.

Boka din tid här: https://mora-golfklubb.bokamera.se/

Eller så laddar du ner appen ”BokaMera” i app store, där fixar du enkelt ett konto, sen är det bara att boka dina tider.
Betalning sker via swish och alla uppgifter finns på plats när du kommer till studion.

Behöver du/ni hjälp att komma igång med programmet/spelet i studion så hjälper vi er igång.
Hör av er om ni har frågor eller funderingar.

Välkommen till Mora Golfklubbs Golfsimulator

Simulatorträning under vinter.

Nu sätter vi igång studion igen, denna gång med en uppdaterad version av simulatorn.

Du kan idag träna och spela golf, med möjligheten att få ut MYCKET mer värden för din egen utveckling.

Du kan välja att boka lösa timmar.

Pris: mån-fre 08.00-16.00 …… 150:-/tim

övrig tid ………. 200:-/tim

eller köpa ett träningskort hela säsongen

Pris 2000:- (1 timme/vecka)

alt. Deluxkortet för 2500:-

då du kan boka extra timmar för halva priset.

Givetvis kommer du även får kunna boka träningstid tillsammans med våran PRO Erik.

Priser:

60 min lektion …… 600:-

Klippkort 5 lektioner ….. 2750:-

(då ingår även 5 Tim egen tid då du kan träna på det du och Erik gått igenom)

För lektionstid kontakta Erik 070-890 08 62

Allt ansvar ligger på hyraren, så var noga med att meddela om det är nått som verkat tok när ni kommer dit.

Lämna studion som nu själva skulle villa finna den.

All betalning sker som vanligt via

SWISH 123 649 26 64

(skriv ditt namn som meddelande)

Vid funderingar ring gärna Jocke på tel: 070-569 33 76